Как да поръчам

Как да поръчам книгите на :

 

Уважаеми клиенти, сега имате свобода да направите вашата поръчка по някои от изброените начини, удобни за Вас. 
Може да направите вашата поръчка по един от следните начини:

 

 телефони: 0884 875 360 или 02 479 22 71;

 електронна поща:  auto@zebrabook.bg;

 чрез формата за онлайн поръчки.

 

За да направите поръчка през формата на електронния магазин трябва да преминете през следните 4 стъпки:

  1. За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона , с което продукта (книгата) влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване – „плащане”.
  2. Ако вече сте регистриран наш потребител, то данните за доставката ще излязат автоматично. Ако сте нов потребител или гост, моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете фактура на юридическо лице, попълнете и приложената форма за фактура. За всички поръчки направени от нови потребители или гости на електронния магазин, нашият екип ще се свърже с вас за уточняване/потвърждаване на поръчката и доставката.
  3. Трява да изберете условията и метода на доставката. Изберете най-удобният вариант за Вас, като в общия случай поръчките се изпълняват с куриерска доставка и с наложен платеж (плащане в брой при доставка).
  4. Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за изпращане. С вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждение и сверяване адреса за доставка. За поръчки направени след 17:00 ще се свържем с Вас на следващия ден. Събота и неделя поръчки не се изпълняват.

 

 

Най-продавани