Официални изпитни тестове за кандидат-шофьори + Видеовъпроси и видеообучение (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2023 + Зебра Тест

Официални изпитни тестове за кандидат-шофьори + Видеовъпроси и видеообучение (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2023 + Зебра Тест

ISBN: 619-7144-04-3

Автор: Авторски колектив
Издадена: 2023
Размери: 16.5x23.5
Брой страници: 208
Корица: мека

Цветност: пълноцветна

Съдържание

Кратък откъс от изданието

 

Варианти за поръчка:

0884 875 360, 0886 891 491

 auto@zebrabook.bg

 или чрез виртуалната кошница

 


В наличност
tuv nord
Цена: 12.99 лв.
Количество:  


ОФИЦИАЛНИ ИЗПИТНИ ТЕСТОВЕ  ЗА КАНДИДАТ- ШОФЬОРИ + Видеовъпроси и видеообучение 2023 (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм)

 

ЗЕБРА представя новите официални изпитни листовки с включени видеовъпроси и видеообучение, с помощта на които успешно можете да тествате вашите познания, придобити в теоретичния курс.

Листовките са подходящи за провеждането на вътрешните изпити в учебните центрове.

Разучаването на тестовете заедно със "Закона и Наредбите за прилагане на Закона за движението по пътищата" ви гарантират успех при явяването на изпита за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

Изпитните тестове съдържат комбинации с най-новите въпроси. Включват специалните бонуси: книжка за оказване на първа долекарска помощ и код за безплатно активиране на мобилното приложение за таблети и телефони - ЗЕБРА ТЕСТ.

 

ЗЕБРА ТЕСТ - мобилно приложение

 

ЗЕБРА ТЕСТ предоставя възможност да се подготвите отлично за предстоящият кандидат-шофьорски изпит. Зебра тест работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.
Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.

 

ИНТЕРАКТИВНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ (ВИДЕОВЪПРОСИ) 2023

 

В средата на 2023 г., като стъпка към по-съвременното и модерно развитие на теоретичния изпит за придобиване на правоспособност за управление на моторни превозни средства, се въвеждат въпроси с динамично представени ситуации – интерактивни видеоклипове (видеовъпроси). Прилагайки опита от други европейски държави, част от пътните ситуации се представят с кратки видеофилми. Изучаването на различни видеоситуации подготвя кандидат-шофьорите за по-добро възприемане на трафика и своевременно разпознаване на потенциалните опасности. Спомага за точната реакция и пред-приемането на правилни действия.  Тоест посредством видеофилмите, теоретичните знания се пренасят на полето на практиката, където е необходимо да се реагира бързо и адекватно в динамично променящата се пътна обстановка. 

 

ВИДЕООБУЧЕНИЕ

 

За да се придобие достатъчно опит за адекватно поведение в различни ситуации, издателство “Зебра”, освен видеовъпросите, добавя към изпитните тестове и нови Кратки обучителни видеофилми.

 

Това съдържание можете да намерите в Мобилното приложение "Зебра тест" което се предлага в комплект с изпитните тестове. 

 

Зебра - обучение в движение!